Kerstverkoop.
Ook dit jaar richten we een groot gedeelte van onze winkel in voor de verkoop van Kerstartikelen.
Nog even geduld en dan mag u van al dat moois komen genieten.
Op maandag 1 november starten we met de verkoop. Van kerststalletje tot een oude glazen piek.
U staat verbaasd wat u allemaal tegen komt tussen de uitgestalde spulletjes.
Natuurlijk kunt u dan gelijk even in de winkel kijken of er niks leuks is voor onder de kerstboom.
 
Om alvast een beetje in de stemming te komen hieronder een plaatje van de vorige keer.
 
Kan een afbeelding zijn van binnen
 
 
 
 
 

.

 

Giften 2020

 

Ieder voorjaar is er in de Kringloopwinkel aan de Binnenweg 5a te Krimpen aan den IJssel een feestelijke bijeenkomst waar aan vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties symbolisch een gift wordt overhandigd. Door Covid 19 kan deze uitreiking op deze wijze niet nu niet doorgaan. Maar ondanks de vele weken die de Kringloop in 2020 gesloten is geweest bleef er toch nog een bedrag van €38.000 over dat geschonken kan worden aan 23 lokale vrijwilligersorganisaties en 3 buitenlandse organisatie die dagelijks een bijdrage leveren aan een beter bestaan voor mens en dier. Door de vrijwilligers van de Kringloop wordt op deze wijze invulling gegeven aan het hergebruik van kleding en goederen. En dit alles voor een beter milieu omdat de verkochte goederen weer hergebruikt worden en de opbrengst ten goede komt aan goede doelen. De complete uitslag van de geschonken bedragen is te zien op de site van de Kringloop www.kringloopkrimpen.nl

Door de huidige Coronaregels kunnen er nu 10 klanten per half uur de Kringloop bezoeken, nadat er een telefonische afspraak is gemaakt (0180-518770) van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

 

Afscheid van een vertrouwd  beeld.

Al vele jaren is de bus van de Kringloop Krimpen een bekende verschijning in de straten van Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard en ver daarbuiten. 

Er zijn al heel wat spullen mee opgehaald en bezorgd. Van dozen klein materiaal tot complete inboedels.

Ook voor het transport van afgekeurde materialen zijn er heel veel kilometers naar de milieustraat afgelegd. Neem daarbij dan ook de wekelijks rit met afgekeurde kleding dan zijn dat in de loop der jaren heel veel kilometers maar vooral ook kilo’s geweest.

Maar in de loop der tijd werd het steeds moeilijker om dit allemaal vol te houden. Er waren dus ook de nodige pechgevallen met als meest gedenkwaardige die waarbij we stil kwamen te staan midden op de A16 net na de Brienenoordbrug.

Maar helaas, aan alles komt een eind zo ook aan onze trouwe bakwagen. Het gaat echt niet langer, de reparatiekosten stegen de pan uit, het dak lekte, de vrachten werden te zwaar voor de vering, kortom allemaal ouderdomsverschijnselen.  Na vele jaren trouwe dienst gaat onze bus plaatsmaken voor een jonger exemplaar.

We hebben een mooi exemplaar gevonden, natuurlijk tweedehands, want we zijn en blijven Kringlopers. Wij hopen dat wij er net zo veel plezier van zullen hebben als van zijn voorganger en dat wij er nog heel veel spulletjes mee kunnen bezorgen of ophalen.

Bakwagen

 

 

 

 

Zomaar een rondje door de Kringloopwinkel. Het blijft elke keer weer een verassing wat je er nu weer vind. Zoveel verschillende artikelen op zo weinig vierkanten meters. Hierbij wat foto's maar het loont zeker de moeite om elke dag weer even langs te komen want elke dag worden er nieuwe artikelen bijgeplaatst.

        Kringloop Krimpen aan den IJssel Binnenweg 5a tel.0180-519770