top of page
antiek.jpg

Over ons winkeltje

Bij KringloopKrimpen bieden we onze trouwe klanten een breed assortiment aan dat voortdurend verandert. Alleen onze lage prijzen blijven steeds hetzelfde. Ook hebben we behulpzame verkoopmedewerkers die je graag helpen bij het vinden van het juiste artikel voor de juiste prijs, afgestemd op jouw budget en wensen. Ze zorgen er ook voor dat jouw donatie-, verkoop- of consignatieproces naar tevredenheid verloopt.

Wij bieden artikelen aan met een perfecte mix van goede smaak, kwaliteit en functionaliteit. Ons exclusieve assortiment is op verschillende manieren aantrekkelijk: onze kopers ontdekken leuke vondsten en koopjes en onze donateurs zijn blij met het tweede leven dat hun spulletjes gekregen hebben.

Onze winkeltje beantwoordt aan de winkelbehoeften van onze klanten. Bovendien trekt die elk jaar meer donateurs aan, waardoor we ons assortiment voortdurend kunnen uitbreiden. Kom en ervaar zelf waarom Kringloop Krimpen de beste keus is voor het kopen en doneren van tweedehands artikelen. Neem vandaag nog contact met ons op!

bottom of page